banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Urfa'daki Terör Saldırıları şehri ayağa kaldırdı

Şanlıurfa'daki bir çok siyasetçi, Akademisyen ve STK Temsilciler yaptığı paylaşımlarla teröre ve teröristlere lanet yapdırdı.

ŞANLIURFA'NIN HUZURUNA YÖNELİK

Sosyal medya üzerinden teröre lanet okuyan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç: "Degerli hemsehrilerim.sehit polislerimiz icin allahtan rahmet diliyorum. Zoŕ gunler gecirdigimiz bu gunlerde sabir ve sagduyu temenni ediyorum. varligimiza kasteden bu saldirilari asmak icin birbirimizle kenetlenmek zorundayiz. ancak bu sekilde bu zor süreçten çıkabiliriz" dedi.

Türk Kürt ve Arapların kardeşçe yaşadığı bir şehir vurgusu yapan Harran Üniversitesi Rektörü Ramazan Taşaltın: "Türk, Kürt, Arap ve diğer ırklardan insanların kardeşçe yaşadığı Urfanın huzurunu bozanları lanetliyorum. Şehit polislerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

İŞTE SOSYAL MEDYADA TERÖRE GÖSTERİLEN O TEPKİLER...

Milletvekili Mazhar Bağlı: "Hastane kapısında Urfa'lıların güvenliği için nöbet tutan iki polis, Urfa'lılara düşman çete tarafndan şehit edildiler. Allah rahmet eylesin"

Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu: "Şanlıurfada şehit edilen 2 Polisimize Allahtan Rahmet kederli ailesine başsağlığı dilerim."

Milletvekili Halil Özcan: "Balıklıgöl Devlet Hastanesinde görevli polislerimize yapılan silahlı saldırı sonucu şehit olan Polislerimize Allah'tan rahmet diliyorum."

Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba: "Balıklıgöl Devlet Hast.yapılan hain saldırıda Şehit olan 2 polisimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum.Başımız Sağolsun"

AK Parti Eski İl Başkanı Yusuf Eğilmez: "Dün akşam hain saldırı sonucu Urfa'da şehit olan iki polisimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsaglığı dilerim."

Siyasetçi ve STK temsilcisi Zeki Kurt: "Şanlıurfa Balikligol devlet Hastanesinde saldırıya uğrayan ve şehit olan 2 polisimize Allahtan rahmet ailesine başsağlığı dilerim"

TÜMSİAD başkanı Mehmet Sadık Sade: "1920 de Türkü Kürtü Arabı ile birlikte bir avuç imanlı insan nasıl bu Şehr-i Feth etmişse bilesiniz ki ibrahimin Şehr-i teröre prim vermez"

İş Kadını Asuman Yazmacı: "Ak parti Eyubiye ilçe binasına yapılan saldırıyı nefretle kınıyorum. Huzur şehri Urfa'nın huzurunu bozmaya Allah'in izniyle güçleri yetmez."

Siyasetçi Müslüm Yanmaz: "Maalesef 2 şehidimiz daha var. Urfa'yı terör bataklığına sürüklemek isteyen hainlere verilecek en iyi ders onbinlerin cenazeye katılmasıdır."

İş Kadını Vildan Polat: "Şanlıurfa AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığına düzenlenen bombalı saldırıyı kınıyor;Balıklıgöl hastanesindeki şehidimizin mekanı cennet olsun"

Gazeteci Ömer Aslan: "Arz-ı Mevud topraklarında bulunan Ş.urfa'da terör planı alçakçadır. Şu çok iyi bilinmelidir ki; Hz.İbrahim'in çocukları buna izin vermez!"

Siyasetçi ve STK temsilcisi Abdurahman Kırıkçı: "Eyyubiye ilçe binamıza yapılan saldırı, huzura ve kardeşliğe yapılmıştır. Saldırıyı düzenleyen terör örgütüne lanet olsun."

Siyasetçi İlami Günbeği: "Silahlı saldırı sonucu hayatinı kaybeden polislerimize yapılan Saldırıyı kınıyor,ailelerine başsağlığı diliyorum."

Siyasetçi Celal Akıl: "Polislerimize ve Eyyübiye Ak parti binamıza yapılan Saldırıları Şiddetle kınıyorum."

Anadolu İnternet Yayıncıları Derneği Başkanı Ahin Güneş: "AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığına yapılan saldırıyı kınıyor, geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum."

Gazeteci, Yazar eğitimci Hamit Derman: "Dün gece görevini yaparken terör örgütünün kahpe saldırısı sonucu şehit olan polislerimize Allahtan rahmet ailelerine başsağlığı diliyorum."

Yazar Sosyolog Mehmet Guli Aslan: "Terör saldırılarını şiddetle lanetliyorum. Urfada görevinin başındayken hain saldırıya uğrayarak şehit olan polislerimize rahmet diliyorum"

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Sedat Ertürk: "Dün gece ki hain saldırı da şehit olan polislerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine baş sağlığı dilerim. Milletimizin başı sağolsun.."

Şanlıurfa Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kaya: "Balıklıgol Devlet Hastanesine yapilan saldiriyi lanetliyor Sehit olan polislerimize rahmet diliyorum. Huzurumuzu kimse bozamayacak."

Siyasetçi Eyüp Tarımak: "Bu sehir terörü hiç bir zaman kabullenmedi.Şanlıurfa halkını, STK'larını, ekabirlerini teröre karşı ortak sağduyu göstermeye davet ediyorum."

AK Parti Karaköprü Kadın Koılları Başkanı Eda Çakmaklı: "Şanlıurfa'da hain saldırı sonucu şehit olan polis memurlarımıza Allah'tan rahmet ailelerine baş sağlığı dileriz.Milletimizin başı sağolsun."

Gazeteci TV Programcısı Ömer Kapaklı: Urfa'lıların "Urfa Güvenli ve huzur şehridir" açıklamalarından sonra yapılan saldırı bir mesajsa yanılıyorlar. Urfa teröre prim vermez"

Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Metin Çadırcı: "AK Parti Eyyübiye İlçe binamıza yapılan saldırıyı kınıyorum.Şehit edilen polislerimize Allah'dan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum."

Harran Üniversitesi Eski Rektörü İ. Halil Mutlu: "Şanlıurfa da şehit düşen polislerimize Allah'tan rahmet mekanları cennet olsun. kederli ailelerine ve milletimizin başısağolsun."

AK Parti Kadın Kolları Başkanı aysel Göncü: "Ak parti Eyyübiye İlçe Binamıza yapılan hain saldırıyı nefretle kınıyorum."

Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uludağ: "Milletin Partisine ve vatan evlatlarına saldıran korkak taşeronların korkak sahiplerine sesleniyorum. Korkutamazsınız hak davamızdn dönmeyiz"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.