banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen Mardin toz

Urfa'daki tefeci kıskacındaki aileye yardım eli uzandı

Merkezi Almanya’nın Grenzach-Wyhlen kentinde bulunan Avrupa Yetim-Der, geçtiğimiz günlerde İLKHA’nın gündeme getirdiği tefecilerin kıskacındaki 3 çocuk annesi Sara Can’a yardımda bulundu.

Mağdur ailenin dramının basında yer almasının ardından harekete geçen Avrupa Yetim-Der, Şanlıurfa’daki temsilcisi üzerinden Can ailesine halı, yastık, buzdolabı ve gıda yardımında bulundu. Ayrıca ailenin geçen yıldan kalan bin TL borcunu ödeyen dernek yetkilileri, mağdur aileye yardım etmeye devam edeceklerini belirtti.

Yapılan yardımlardan dolayı sevinen Can ailesi, kendilerine yardım eli uzatan Avrupa Yetim-Der’e teşekkür ettiklerini söyledi.

Yapılan yardımla ilgili konuşan Avrupa Yetim-Der Temsilcisi İsmail Karadal, şunu söyledi: “Bu ailemize 2 halı, 12 duvar yastığı, bir buzdolabı ve gıda yardımında bulunduk. Ayrıca bu ailemizin geçen yıldan kalma bin TL borcu vardı onu da ödedik. Bundan sonra da bu aileye yardım etmeye devam edeceğiz. Tabi biz imkânlarımız ölçüsünce bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bu konuda hayırseverlerin daha duyarlı olmasını bekliyoruz. Bu aile son derece mağdurdur ve muhtaçtır. Toplum olarak böyle ailelere el uzatmalı, yetimlere sahip çıkmalıyız.” (Osman Gülebak-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.