banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Urfa'daki sürücüler dikkat!..

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Şanlıurfa-Diyarbakır yolu Gap Bulvarı üzerinde yapılacak asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle, yolun bir bölümünün kısmı olarak, trafiğe kapatılacağı belirtildi.

18 gün sürecek çalışmalar nedeniyle Şenevler-Işıklı Kavşağı - Çevik Kuvvet- Işıklı Kavşağı arasında gerçekleşecek trafiğe kapatmalar nedeniyle trafikte aksamaların oluşmaması amacıyla, güzergahın 07.00-09.00 ve 16.00-19.00 saatleri arasında ağır taşıt ve yolcu otobüsleri tarafından kullanımına da izin verilmeyeceği açıklandı.

Ağır taşıt ve yolcu araçlar işaret ve işaretçilerle alternatif güzergahlara yönlendirileceği bildirilen açıklamada, çalışmalar sırasında herhangi bir trafik problemi yaşanmaması için işaret ve işaretçilere uyulması ve çalışma yapılan alanlarda yavaş seyredilmesi konularında sürücülere de uyarıda bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.