banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Urfa'daki o cani Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi

hükümlü bulunduğu Adıyaman açık cezaevinden Akçakale açık cezaevine nakil edilirken kendisine verilen bir gün yol izni ile Şanlıurfa'da bulunan bulunan eşini iple boğarak öldürülen  İ.H.E. Karakoldaki işlemlerin ardından Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi: "05.10.2016 günü saat;17.00 sıralarında Şanlıurfa Merkez Camikebir Mahallesi Nabi Sokak No:19 sayılı adreste EX bir şahıs olduğu bilgisi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği görevlilerimizce adrese intikal edildiğinde ikamette H.E. (29) isimli şahsın boğularak öldürülmüş halde olduğu anlaşılmış, araştırmalar derinleştirildiğinde maktulenin eşi olan İ.H.E. (38) isimle şahsın 04.10.2016 günü hükümlü bulunduğu Adıyaman açık cezaevinden Akçakale açık cezaevine nakil edildiği ve bunun için kendisine bir gün yol izni verildiği ancak şahsın Akçakale açık cezaevine teslim olmadığı öğrenilmiş, maktulenin aile üyeleri ile yapılan görüşmede İ.H.E. (38) isimli şahsın 04.10.2016 günü eşinin yaşadığı ikamete geldiği bilgileri edinilmiş ve şahsın eşini öldürmüş olabileceği üzerinde durulmuş, yapılan detaylı takip ve araştırmalar neticesinde İ.H.E.(38) isimli şüpheli saklanmakta olduğu ait şanlıurfa merkez Devteyşti mahallesinde bulunan ikamette Cinayet Büro Amirliği görevlilerimizce yakalanmış ve şahıs yapılan görüşmede 05.10.2016 günü eşi ile  olay yeri ikamette bulunduğu sırada eşiyle tartıştığını ve eşini eliyle boğarak öldürdüğünü itiraf etmiş, şahıs gözaltına alınmış ve 06.10.2016 günü mevcutlu olarak Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiştir."

Anahtar Kelimeler:
UrfaUrfada CinayetCNayet
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.