banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Urfa'daki Metruk evler tinercilerin mekanı haline geldi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin yapılacak olan 763 proje arasında bulunan  “Urfa Kalesi Ve Kale Eteği Turizme Kazandırma Projesi”  kapsamında  bölgede bulunan evler bu amaçla boşatıldı. Boşaltılan bu evler şimdi tinercilerin mekanı haline geldi.


Gece tinercilerin kaldığı yer haline gelen bu metruk evlerden dolayı, Tepe mahallesinde oturan mahalle sakinleri, bu durumdan oldukça rahatsız olduklarını belirttiler.

Mahallede berberlik yapan Ali B. Adlı vatandaş, “Bu metruk evlerde kalan tinerciler etrafa rahatsızlık veriyorlar. Bununla beraber bu evlerde esrar içiliyor ve satışı da yapılıyor. Biz polisi aradık, polis geldi. Bu evlere baskın yaptığı hald,e polislerin gitmesinden sonra tekrar bu metruk evler tinercilerle doldu.” dedi.
 

Gece saatlerinde bu evlerin yanından geçmekten korkan mahalle sakinleri, biran önce bu evlerin yıkılıp projede belirtilen şekle dönüştürülmesini istiyor.(Mustafa GÜL-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.