banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Urfa'daki Gençlerin tehlikeli oyunu-VİDEO

Türkiye’nin en sıcak şehirlerinden Şanlıurfa'da Ramazan ayın gelmesiyle 41 dereceye yükselen hava sıcaklığından bunalan gençler, tehlikeye rağmen sulama kanallarında yüzerek serinlemeye çalışıyor.
Şanlıurfa’da hava sıcaklarına birde Ramazan ayın gelmesiyle gençler tehlikeye rağmen sulama kanallarında yüzerek serinlemeye çalışıyor. Gençler her yıl onlarca kişinin boğularak ölmesine neden olan sulama kanallarına girerek serinlemeye çalışıyor. Şanlıurfa şehir merkezinde aşırı sıcaktan bunalan gençler, serinlemek için Sırrın bölgesinde bulunan sulama kanallarına giriyor. Kanal boyunca asılı 'Kanala girmek ölümcüldür ve yasaktır' tabelalarını görmezden gelen gençler, havanın çok sıcak olması ve Ramazan dolaysıyla, sulama kanallarına girerek serinlediklerini ifade ettiler.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.