banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Urfa'daki Eczacılardan Senegal'e 'Kurban'


Her yıl dünyanın değişik ülkelerinde kurban faaliyetlerini sürdüren KİMSE YOK MU bu yıl da Türkiye’de 81 ilde, Dünyada 100’ü aşkın ülkede 300 bin ihtiyaç sahibi aileye kurban sevinci yaşatmaya hazırlanıyor. Şanlıurfa’da 2000 aileyi sevindirmeyi hedefleyen Şanlıurfa KİMSE YOK Mu gönüllülerinden oluşan eczacılar Senegal’de kurban kesecekler.
Şanlıurfa Kimse Yok Mu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Eczacı Mehmet Hakan IŞIKYILDIZ “Her yıl değişik ülkelere giderek dağıttığımız kurban etlerini alan insanların mutluluğunu anlatmak mümkün değil. Senede bir sefer et görebilen, kurbanın kulağını kapmak için kavga eden çocukları görünce halimize binlerce şükrediyor ve bu kurban hizmetini gücümüzün yettiği her yere ulaştırmayı kendimize vazife addediyoruz.”dedi.
Kurban kesim ve dağıtım işinin ülkemizin imkânlarına sahip olmayan ülkelerde çok zor olduğunu dile getiren IŞIKYILDIZ. “Orada Türk okullarındaki öğretmen, veli ve öğrenciler bize yardım ediyorlar.3-5 kişi ile yapılacak şeyler değil, buradan daha çok gönüllünün gitmesi ve bu faaliyete katkı sağlaması lazım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.