banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Urfa'daki bu

İlke kez 1  yıl önce müşteriler otursun diye konulan bankların üzerindeki duvara sık sık yazılar yazıldığını gören Şanlıurfa Bahçelievler'de bulunan VİP Kırtasiye  işletmecisi, müşterilerine daha iyi hizmet vermek amacıyla onların dilek ve temennilerini yazmaları için duvarı oluşturmuş.

1 YILDA DUVARDA YER KALMADI

Bir yıl önce oluşturulan duvarda yer kalmadığını söyleyen işletme çalışanı Yusuf Garzanlı, bazılarının öğretmenlerine hakaret içeren yazıları yazmasından şikayetçi.

Herkesin her istediğini yazabildiğini söyleyen işletme çalışanı Yusuf Garzanlı; "burada kimin ne yazdığına bakılmaz. yazan yazısını asıp gidiyor. isterse altına imza atabilir. yazılanlar dilekte olabilir temenni de... İsteyen şiir ve ya temenni de yazabiliyor. Hatta küfür yazanlar dahi var" dedi.

BU YAZILARI KİTAP HALİNE GETİRECEĞİZ

Bir yılda beklediğimizden de fazla duvar yazısı geldiğini söyleyen Garzanlı; "biz bu yazıların hepsini toplayıp 9. ayda kitaplaştıracağız. çok önemli yazılar var. bunları kayıt altına almak için kitaplaştıracağız" dedi.

işte o duvar yazılarından bazıları:

 

Haber: www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.