banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Urfa'daki AK Parti gençlerinden kardeşlik mesajı

AK Parti Karaköprü Gençlik Kolları Başkanlığı, Son günlerde artan terör olayları nedeniyle, ırkçılık yapan bazı gruplar doğu plakalı şehirlerarası otobüslere taşlı saldır düzenlemesine  insanlık dersi veren bir hareketle karşılık verdi.

Karaköprü Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Eriş ve yönetim kurulu üyeleri, Şanlıurfa’dan Samsun’a giden yolcu otobüsünü durdurarak, yolculara karanfil ve çikolata ikramında bulundular. Gençlerin bu tavrı yolcular tarafından memnuniyetle karşılandı.

Ülkenin huzura ihtiyacı olduğunu, baris ve kardeslik kente Şanliurfa'dan mesaj vermek istediklerini söyleyen Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Eriş: "Bütün provakasyonlara karşi biz birbirimizi sevmeye devam edecegiz. hiç kimse kardeşligimizi bozamayacaktir. AK Genclik olarak bütün gençlere sesleniyorum, 'provakasyonlara gelmeyin' bu ülke hepimize yeter bu Ülke sadece bizim değil bütün müslümanlarin umududur" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.