banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Urfada yılbaşı tedbirleri

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, yeni yılı halkın huzurlu ve güvenli bir şekilde icra edebilmesi için kamu kurum ve kuruluşları, belediyelere, kaymakamlıklara ve kolluk kuvvetlerine Yeni Yılda (Yılbaşında) alınacak güvenlik ve diğer tedbirlerle ilgili bir yazı gönderdi.

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan halkın, güvenli ve huzurlu bir şekilde yılbaşını icra edebilmesi için, kamu kurum ve kuruluşlarına gönderdiği yazıda şunlara yer verdi: “Şanlıurfa yeni yıla huzur ve güven içerisinde girilmesini sağlamak üzere aşağıda belirtilen tertip ve tedbirlerin alınması uygun görülmekle;

İl Jandarma Komutanlığı İle İl Emniyet Müdürlüğü 31 Aralık 2010 Cuma gününden itibaren sorumluluk bölgeleri itibariyle, huzur planları uygulamaya koyacaklar ve işbu tedbirlerini 01 Ocak 2011 Cumartesi gününe kadar aksaksızca sürdürecektir.

Şehir içi ve çevre yollar üzerinde tertip edilecek trafik ekiplerinin sayıları artırılacak ve vatandaşlarımızın şikâyetlerine hazır hale getirilecektir.

Belediye Başkanlıkları tarafından özellikle alış-veriş ve eğlence yerlerinin denetimleri tefrik edilecek ekipler marifetiyle etkin bir şekilde yapılacaktır.

İtfaiye, su ve kanalizasyon arıza ekipleri hazır hale getirilecek ve nöbetçi memurlukları vatandaş müracaatlarına açık tutulacaktır.

Sağlık, haberleşme ve elektrik hizmetleri için gerekli ön hazırlıklar ilgili birimlerin sorumlularınca planlanacak ve acil müdahaleler için yeterli ekip ve teçhizatları hizmete hazır bulundurulacaktır.

Gereğinin ifasını ve herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesini rica ederim.” dedi.  

 

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.