banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye trafik kazası

Urfa'da yakılan ateş, polisi alarma geçirdi
Olayın terör yandaşları tarafından gerçekleştiğini zanneden polis, zırhlı araçlarla bölgeyi ablukaya aldı.


Şanlıurfa'da saat 21.30 sularında bir grup Devteyşti Mahallesi son duraklarında çöp konteynerlarını yola devirdi, taş yığıp ardından yolda lastik yaktı. Kısa sürede olay yerinden polis merkezine çok sayıda ihbar yağdı. Polis, istihbarat, terörle mücadele, asayiş, çevik kuvvet ve zırhlı birliklerden oluşan çok sayıda ekibi olay yerine yönlendirdi. Görgü tanıklarının verdiği bilgilere göre şehrin dört bir yanında geniş çaplı operasyon başlattı.

Görgü tanıkları şüphelilerin bindiği iki aracı polise bildirdi. Polis seyir halindeki bu araçların tek tek incelenmesini istedi. Kısa sürede birçok şüpheli isim gözaltına alınıp karakola götürüldü ve ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Devteyşti ve Süleymaniye mahallesini didik didik arayan polis yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucunda failleri yakaladı. Polis, faillerin madde bağımlısı 4 kişilik grup olduğunu tespit edince rahat nefes alındı. Olayı gerçekleştirdikleri iddia edilen madde bağımlılarının farklı suçlardan sabıkası olduğu öğrenildi. Bu arada olay yerine gönderilen itfaiye ekipleri yolu trafiğe açtı.
Kanalurfa.com


 


Haberin Videosu:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.