banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Urfa’da Suriyeli genç kızın şüpheli ölümü VİDEO

Şanlıurfa’nın Merkez Eyyübiye ilçesine bağlı ikizler köyü ve yeni hayvan pazarı yanında bulunan boş arazide Suriye uyruklu 18 yaşlarında bir genç kız cesedi bulundu.

Olay Şanlıurfa’nın merkez Eyyübiye bağlı ikizler köyü ile yeni hayvan pazarı yanında bulunan boş arazide meydana geldi. İddiaya göre, sabah erken saatlerinde hayvanlarını satmak için hayvan pazarına gelen Hayvan sahipleri boş arazide bir kadın cesedi fark etti. olayın ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri kafasına tek kurşunla vurulmuş olan bayanın öldüğünü beyan etti. Jandarma olay inceleme yeri yaptıkları incelemede genç kızın Suriye uyruklu 18 yaşlarında Luma Ahmet olduğunu tespit etti. genç kız ceseti otopsi yapılmak üzere cenaze aracına konularak adli tıp kurumuna gönderildi.Jandarma olayla ilgili geniş soruşturma başlattı.

Kaynak: Urfahaber24.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.