banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik Yayladağıspor Rasmus Hoejlund

Urfa'da saniye saniye dehşet; 10 yaşındaki çocuk böyle vuruldu VİDEO
Dün öğle sıralarında Ulubatlı Mahallesi’nde akraba olan 2 grup arasında destekleme primlerini alma sırası nedeniyle kavgada Büyüyen tartışma kavgaya dönüştü ve taraflar uzun namlulu silahlarına sarıldı. Şanlıurfa Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’ndeki kavgada taraflar birbirine ateş açtı. Silahlı kavgada kurşunlardan biri, annesinin kucağında halk otobüsünde yolculuk yapan 10 yaşındaki Yusuf Kerem’in başına isabet etti.

Kavgada, Zeliha D., Ali M. ve İbrahim Halil A. ile otobüste yolculuk yapan Yusuf Kerem yaralandı. Olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastaneye taşınan yaralıların tedavilerine başlanıldı. Ancak ağır yaralanan 10 yaşındaki Yusuf Kerem, başından aldığı kurşun darbesi nedeniyle yoğun bakıma alındı. Yusuf Kerem yoğun bakımda uyutuluyor.

Kavganın yaşandığı bölgeyi saran polis, boş kovanları toplayarak mahallede inceleme yaptı. Şüpheli şahısları etkisiz hale getiren polis, 5 kişiyi gözaltına aldı. Polis, araçlarda yatığı aramada ise, 3 adet uzun namlulu silah ve 2 adet tabanca ele geçirdi. Kavgayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

DEHŞET ANLARI KAMERADA
Halk otobüsündeki dehşet anları, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Her şeyin normal gittiği görüntülerde, annesinin yanındaki çocuğun başına birden kurşun isabet ediyor. Bir anda yolcular neye uğradığını şaşırırken, annesi çocuğun başına tişörtle tampon yapıyor. Yolcular koşuşturmaca içine girerken, sürücü hızla hastaneye gidiyor. Daha sonra da çocuk, otobüsle hastaneye kaldırılıyor.
Mücahit Yolcu / Ahmet Çiçek / Urfastar.com 
VİDEO




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.