banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Balıklıgöl Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ceylanpınar Arda Güneş Mehmet Süzen

Urfa'da Polis 170. yıl resepsiyonu düzenledi

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaş'ın ev sahipliğinde düzenlenen geceye Şanlıurfa Valisi İzzetin Güvenç, 20. Zırhlı Tugay Komutanı İhsan Başbozkurt, İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sabri Yetim, ilçe Belediye Başkanları, bazı STK temsilcileri, daire amirleri, kurum müdürleri, Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı.


Gecede konuşan İl Emniyet müdürü Eyüp Pınarbaşı,"Huzurun sağlanması için 170 yıl önce kurulan teşkilatımız milletin hizmetindedir. Kaliteli bir güvenlik hizmeti vermek en önemli görevimizdir" diyerek polisin yaptığı çalışmalara değindi

Daha sonra kürsüye gelen Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, ise "Can güvenliği ve emniyet hizmeti sağlık hizmeti gibidir. Ancak yokluğunda farkına varırız. Maalesef şöyle bir şey var; Her şey yolunda gidiyor Allaha şükür bu ülkede. Bu nedenle polisimizin, onların mensuplarının, o düzeni, huzuru ve güvenliği sağlamak için neler yaptığının da çok farkında olamıyoruz" diyerek güvenlik ve özgürlük konusunda kısa bir konuşma yaptı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.