banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Urfa'da Otomobil at arabasına çarptı: 5 yaralı

Siverek – Karacadağ yolunun 5.kilometresinde otomobilin at arabasına çarpması sonucu araçta bulunan bir şahısla at arabasında yolculuk eden 4 kişi yaralandı.

Kaza, dün gece Siverek-Karacadağ yolunun 5.kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İbrahim Halil Şahin idaresindeki 63 RA 423 plakalı otomobil, Siverek-Karacadağ yolunda ilerleyen Mehmet Güç’ün kullandığı at arabasına arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle ikiye bölünen at arabasındakiler yola savruldu. Kazada otomobilde bulunan Ramazan Karaciga (27) ile at arabası üzerinde yolculuk eden Mehmet Güç (49), Velat Güç (10), Zeliha Güç (9) ve Nusret Güç (11) yaralandı.

Çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar, Siverek Devlet Hastanesine kaldırdı.

Kazada at arabası hurdaya dönerken, otomobilde ise maddi hasar meydana geldi. At arabasını çeken at ise kazada yaralanmadı.
 


Öte yandan otomobil sürücüsü İbrahim Halil Şahin, at arabasında herhangi bir uyarı ışığı olmadığını ileri sürerek,  karanlıktan dolayı at arabasını fark edemediğini belirtti. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. (Abdurahman Uğurlu-İLKHA)
 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.