banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Urfa'da Mısır İçin Gıyabi cenaze namazı

Şanlıurfa İnsani yardım platformu öncülüğünde toplanan bir çok sivil toplum kuruluşu, Mısır'da Mursi yönetimine karşı yapılan askeri darbeyi lanetlemek ve Mursi'ye  destek olmak için Mısır'ın Nahda ve Adviye meydanında katledilen şehitler için Şanlıurfa Dergah camisinde yatsı namazından sonra gıyabi cenaze namazı kılındı. şehit edilenler için dualar edildi.

STK'lar adına gyabi cenaze namazındansonra basın açıklamasını okuyan Anadolu Gençlik derneği Başkanı Fevzi Çelik; ABD, AB ve İsrailin desteği olmasaydı ne Mısırda darbe olurdu, ne de katliamlar olurdu. Katliamları kınamak sadece  katilleri ve katliamları örtbas etmektir." dedi.

Mısır'da işletılmeye çalışılan darbe süreci,Suriyede yaşanılan iç savaşta, Irak'ta patlayan bombalarda Aynı merkezin kontrolunde olduğunu söyleyen Çelik; "Mısırdaki katliamlar, Büyük ortadoğu projesinin işletilmesidir. Yaşanılan süreç batının demokrasi maskesini bir kez daha düşürmüştür" dedi.

Türkiye Hükümetinede çağrıda bulunan Anadolu Gençlik derneği Başkanı Fevzi Çelik; "Türkiye hükümetinden başta ABD, AB, ve israil olmak üzere iki yüzlü davranan tüm odaklarla ilişkilerinizi gözden geçirin diyoruz" dedi.

www.balikligol.com


 


 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.