banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Urfa'da Kaymakamın eşi dahil 125 öğretmen açığa alındı

ŞANLIURFA- Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde görev yapan okul müdürlerinin de aralarında bulunduğu 125 öğretmen FETÖ ve PKK ile bağlantıları oldukları gerekçesiyle açığa alındı.

Şanlıurfa’da 125 öğretmen açığa alındı 15 Temmuz ABD destekli darbe girişimi sonrası ve ilan edilen OHAL kapsamında Şanlıurfa ve ilçelerinde FETÖ/PKK bağlantılı 125 öğretmen açığa alındığı belirtildi.

Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde görev yapan FETÖ/PKK bağlantılı 125 öğretmen yapılan inceleme sonucu açığa alındığı bildirildi.

Edinilen bilgilere göre, darbe girişiminin ardından FETÖ ve PKK'ye yönelik başlatılan soruşturmalar kapsamında, aralarında FETÖ’den tutuklanan Birecik Kaymakamı Deniz Zeyrek’in eşi Esra Zeyrek’in de olduğu isimler açığa alındı.

Bu kapsamda, Şanlıurfa ve ilçelerinde çeşitli okullarda görev yapan 125 öğretmen açığa alındı. (Ramazan Casuk-Bahatttin Coşkunkan-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
umut 5 yıl önce

Hadi diyelim eşi suçlu olsun. peki hanımından ne istiyorsunuz. Hangi vicdan hangi hukuk bunu normal görebilir.