banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Urfa’da kadın yankesiciler kıskıvrak yakalandı

 İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent merkezinde bayanları sıkıştırarak ziynet ve önemli eşyalarını çalan kadın hırsızlık şebekesi kıskıvrak yakalandı. Hırsızlık olayları ile ilgili 3 bayan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Emniyetten yapılan yazılı açıklamada,”Asayis Şube ekiplerince ilimiz genelinde yankesicilik olayları ile ilgili yapılan çalışmalarda gündüz saatlerinde çarşı, pazar ve dükkânlarda alışveriş yapan bayanları sıkıştırarak çanta ve ceplerinden para, ziynet eşyası ve cep telefonlarını yankesicilik suretiyle çalan Suriye uyruklu Ş.A, M.H. ve J.A. isimli bayan şüpheliler yakalanmıştır. Şahısların benzer sekilde dört ayrı olaya karıştıkları tespit edilmiş ve çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.” ifadelerine yer verildi.
(Ruha Haber Ajansı)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.