banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl MHP ABD Suruç

Urfada Jokerler yakalandı

Şanlıurfa'da, sürücü belgesi (ehliyet) için düzenlenen Motorlu Taşıtlar sınavına sahte evrak ile başkalarının yerine girdiği belirlenenler gözaltına alındı.

 

Polis tarafından Şanlıurfa’daki okullarda düzenlenen operasyonda, “Joker” olarak gözaltına alınanların yanı sıra yerine sınava girilen kişilerin de yakalanmasına çalışılıyor.

 

Şanlıurfa'da polis, Motorlu Taşıtlar sınavında bazı kişilerin “Joker” olarak para karşılığı sahte evrak düzenleyerek başkasının yerine sınava gireceği hazırlığında olanları bilgisine ulaştı.

 

İhbar üzerine sınavın yapılacağı salonlarda Polis hazırlık olarak denetime başladı. Şanlıurfa Merkez Atatürk Lisesinde İ. A, E. F, Z. G, S. O, F. D, E. K, H. D, B. L, İ. G, F. U, Y. Ç, S. A, Y. B, ÇEAŞ Lisesinden, Y. A, M. D, O. Ç, T, M. K, H. K, Şanlıurfa Ticaret Meslek Lisesinden Z.Ç, M.A, R. S. G, M. T, A. Ç, G. A, Yenişehir Lisesinden, M. Ş, Ö. Ç, N. K, İ. D, K. D, H. K, M. Y, Anadolu Lisesinden C. K, M. A, Ziyaadin Akbulut İlköğretim Okulundan, M. A, İmam Hatip Lisesinden M. B,  ve Sabiha Özlek Lisesinden S. Ö isimli şahısların “Joker” oldukları tespit edilerek gözaltına alındılar.

 

Jokerlerin, ehliyet almak isteyenlere “kazanma” garantisi verdikleri, bunun karşılığında ise adaylardan 500 ile 2 bin lira arasında ücretle anlaştıkları iddia edildi.

 

Okullarda gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri alınmak üzere polis merkezlerine götürüldü. Joker olayı ile ilgili Güvenlik Güçlerin soruşturması sürdürülüyor.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.