banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Urfa’da İŞ-KUR 20 kişiyi meslek sahibi yapacak

Teredenin Kot Fabrikası ile Çalışma ve İş Kurumu Şanlıurfa İl Müdürlüğü arasında 20 kişinin meslek sahibi edindirilip çalıştırılması üzerine protokol imzalandı. 6 ay boyunca teorik ve işbaşı eğitim görecek olan 20 kişi kursun ardından fabrikanın dikim, paketleme ve üretim bölümlerinde istihdam edilecek.
Çalışma ve İş kurumu Şanlıurfa İl Müdürü Necdet Karasevda konuyla ilgili ‘’ İşsiz olarak başvuran vatandaşlarımızın en büyük sorunu bir meslek sahibi olmamaları. Bizde kurum olarak işletmelerle gerekli temasları kurup işsiz ve meslek sahibi olmayan vatandaşlarımızın bir meslek edinmelerini, iş gücü piyasasında kendilerine iş bularak çalışmalarına aracılık ediyoruz’’ Dedi.
20 kursiyerin 6 ay boyunca günlük 25 TL kursiyer zaruri ücreti ve genel sağlık sigortaları ile İş Güvenliği sigortası yatırılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.