banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Urfa’da iftarda kan aktı ,1 ölü, 2 yaralı-VİDEO


Olay  akşam saatler Karaköprü ilçesinde meydan geldi.

iddiaya göre aralarında daha önce husumet bulunan Tektek ve Urgunlutaş aileleri Tevhide hatun lisesi yanında karşılaştı.

İki ailenin tartışması kavgaya dönüştü, biran da ateşlen silahla Veysel Tektek, Tarık Tektek ve Elif Urgunlutaş yaralandı. Çevredkilerin haber vermesi ile olay yerine sağlık ekibi ve polis intikal etti. Yaralılardan Veysel Tektek, Tarık Tektek Ambulanslarla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Elif Urgunlutaş ise Balılklıgöl devlet hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan 23 yaşındaki Tarık Tektek yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtulmayarak öldü.

Mehmet Akif İnan eğitim ve Araştırma hastanesine çok sayıda polis ve çevik kuvvet sevk edildi. Ölenlerin yakınları sinir krizi geçirdi. Ölen Tarık Tektek otopsi yapılmak üzere Adli tıp kurumu morgunu kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Urfahaber24

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.