banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Urfa'da Hırsızlar Klimaların Kompresörüne dadandılar

Şanlıurfa Akşemsettin Mahallesinde bulunan Akşemsettin taziye evine bu sabah saat: 5:00'de hırsızlar klimaların dış ünitelerini sökmeye çalışırken polis baskınına uğradılar. Hırsızlar, taziye evinin arka tarafında bulunan evin damından kaçtılar.

Edinilen bilgilere göre olay bu sabah sabah namazında dönen bir vatandaşın dikkati sonucu ortaya çıktı.

Sayıları 3 veya 4 olduğu tahmin edilen hırsız grubu, elinde Cihazı sökmeye yarayan malzemelerele duvardan atlayarak taziye evinin avlusunda bulunan klimaların dış ünitelerini sökmeye başladılar. O sırada oradan geçen vatandaşın kapının önünde bir motosiklet ve içerisinde takırtı seslerini işitince olayı Polis'e bildirdi. olay yerine gelen polisler, taziye evinin etrafını sardılar. Polisin geldiğini fark eden hırsızlar geldikleri motosikleti ve ellerinde klimayı sökmeye yarayan tüm malzemeleri bırakarak taziye evinin arka tarafında bulunan evin damından kaçarak kayıplara karıştılar.

olay yerinde geniş çaplı incelemeler yapan olay yeri inceleme ekibi, hırsızların bıraktığı tüm malzemeleri ve olay yerinde bulunan motosikleti aldı.

Mustafa Akkuş / Balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.