banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Qazim Laçi Kaan Kairinen

Urfa’da Halka Açık Hukuk Seminerleri Verilecek

Şanlıurfa ve çevre illerin gelişimine katkı sağlamak amacıyla, Doğuş Üniversitesi birçok çalışma gerçekleştiriyor. Öğrenci, öğretmen ve veliler ile yapılan çalışmalarla eğitime verilen desteğin yanı sıra özel kuruluşlarla ortaklaşa gerçekleştirilen projelerle daha geniş bir kitleye ulaşılıyor. Bu kapsamda, 13 Şubat 2012’de, Doğuş Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Laçin Arıkan tarafından Urfa Ticaret Odası Meclis Üyelerine “Girişimcilik ve Yenilik Yönetimi” konulu seminer verilmişti.
İkinci işbirliği ise Şanlıurfa Barosu ile yapıldı. Doğuş Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyeleri ile Şanlıurfa Barosu’na bağlı hukukçuların bir araya geleceği halka açık seminerler düzenlemesi için anlaşma sağlandı. “İnsan hakları, demokrasi, hukuk” gibi evrensel konuların güncel gelişmeler ve yeni yasal düzenlemeler ışığında değerlendirilmesinin ve toplumun bilgilendirilmesinin amaçlandığı seminerler için hazırlıklara başlandı. Seminerin tarihi ve yeri, ilerleyen günlerde duyurulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.