banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

Urfa'da girdiği baraj gölünde boğuldu




Hilvan'da serinlemek için girdiği baraj gölünde akıntıya kapılan lise 2’inci sınıf öğrencisi 16 yaşındaki İbrahim Halil Saçan boğularak yaşamını yitirdi.

Dün öğle saatlerinde 4 arkadaşlarıyla birlikte Gürgür mahallesine gidip yüzmek için baraj gölüne giren İbrahim Halil Saçan akıntıya kapıldığı gölde boğularak hayatını kaybetti.

İddialara göre yüzmek için arkadaşlarından biraz uzaklaşarak suya açılan Saçan bir anda gözlerden kaybolması sonrası paniğe kapılan arkadaşları telefon ile Jandarmayı aradı.

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve su altı polis ekipleri kısa bir süre sonra Saçan’ın cansız bedenini kıyıya çıkardı.   

Ailenin tek erkek çocuğu olan İbrahim Halil Saçan’ın yakınları ve ailesini sinir krizleri geçirirken, Saçan’ın cenazesi otopsi için Hilvan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Saçan’ın cenazesinin ölüm nedeninin belirlenmesi için, cenazesi Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve araştırma hastanesine gönderildiği belirtildi. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.