banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haber

Urfa'da fuhuş çetesi hayrete düşürdü

Şanlıurfa şehir merkezi ve otoyollarda fuhuş yapan suç örgütlerine yönelik yapılan operasyonlar neticesinde ortaya çıkan çarpıcı olay Emniyet ekiplerini hayrete düşürdü.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları araştırma ve çalışmalar sonucu elde ettikleri bilgileri değerlendirerek, Akbayır mahallesi’nde tepelik boş bir arazide normal şartlarda barınmak için kullanılan çadırın, fuhuş amaçlı kullanıldığını tespit etti.

 

 

Şanlıurfa Polisi şehirde ve otoyollarda Fuhuş yapan suç örgütlerine yönelik başlattığı çalışmaların neticesinde yaklaşık (1) ay önce 70 adet evi mühürletti. Fuhuşla mücadelede kararlı Asayiş Polisleri otobanda Fuhuş yapan organizasyona yönelik yaptığı operasyonlarla da çete üyelerini yakalayarak Adli mercilere teslim etti.

Ancak suç işlemekte sınır tanımayan suçlular Şanlıurfa Polisini hayretlere düşürdü…

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro amirliği görevlileri yapmış oldukları araştırmalar ve takipler sonucunda elde ettikleri bilgileri değerlendirdiler. Elde edilen bilgilerde İlimiz Akbayır Mahallesinde Tepelik Boş arazide normal şartlarda barınmak için kullanılan ÇADIR kurulduğunu tespit eden Ahlak Polisi, yaptıkları takipler sonucunda ÇADIR’ın barınma amaçlı değil FUHUŞ yapmak amaçlı kurulduğunu ve Bayanlarla Erkeklerin bu çadırda buluşma yaptıklarını tespit ettiler.

OPERASYON İÇİN DÜĞMEYE BASILDI…

Polisin sıkı takibi sonucunda yapılan operasyonda;

Daha önce hakkında defaten Fuhuş’a Aracılık ve Yer Temini suçlarından adli işlem yapılan H.A, ve  Ö.A yakalanmıştır. Aynı yerde olayla bağlantılı Kendi beyanına göre Ş.S isimli bayan ve (2) erkek şahıs yakalanmıştır.

Yakalanan şahıslar Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilmiş ve yapılan ayrıntılı incelemede kendini Ş.SN olarak tanıtan bayan şahsın Suriye uyruklu N.M olduğu ve Yalan Beyanda bulunduğu tespit edilmiştir. Hakkında Fuhuş ve Yalan beyanda bulunmak suçlarından işlem yapılmıştır.

Olaya karışan Ö.A’ın yapılan Sağlık kontörlünde Hepatit B virüsü taşıdığı tespit edilmiş, Suriye uyruklu N.Myapılan işlemlerin ardından sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğüne teslimi sağlanmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.