banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Urfa’da Cinayet şüphelisi tutuklandı
Şanlıurfa Kız meselesi yüzünden çıkan  silahlı kavgada 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı. Polis 4 cinayet şüphelisini ve olayda kullanılan silahlı ele geçirildi. Adliye sevk edilen 4 kişi den 1’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Olay gecen hafta  Direkli Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre kız meselesi yüzünden Göçebe işyerine gelen kimliği belirsiz kişiler işyerinde bulunan Mustafa,  Hasan, Hüseyin ve Abdullah Göçebe ile tartışmaya başladı, tartışmaya kavgaya dönüştü, kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen silahla işyerinde bulunan Mustafa,  Hasan, Hüseyin ve Abdullah Göçebe kardeşler yaralandı. Yaralı kardeşler Şanlıurfa deki  değişik hastanelere kaldırılırken Balıklıgöl devlet hastanesine kaldırılan  Mustafa Göçebe yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtulmayarak öldü.

Şanlıurfa Emniyet müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğice yapılan çalışmalarda olay karışancinayet şüphelerini kimliği tespit eden polis evlerine yaptığı operasyonla Sinan A., Mehmet Ali A.,   İbrahim Halil A. ve Celal A. cinayet şüphelerini yakalayarak gözaltına aldı. ayrıca Polis olayda kullanılan Tabanaca’yı da ele geçirdi. yapılan sorguların ardından sağlık raporu için Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen cinayet şüpheliler “Kastan adam öldürmekten” Adliye’ye sevk edildi.

adliyeye sevk edilen şüphelilerden Sinan.A. tutuklandı, diğer 3 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: Urfahaber24.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.