banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Urfa'da apartman kenarında ceset bulundu VİDEO

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesi Cengiztopel mahallesinde bir binanın altında 30 yaşlarında erkek ceset bulundu.


Olay Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Cengiz topel mahallesinde meydana geldi. alınan bilgiler göre bir binanın yan tarafında ceset gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede geniş önlem alarak sokağı trafiğe kapattı. binanın yan tarafında üzerinde kimlik çıkmayan 25-30 yaşlarında bir erkeğe ait olduğu belirlenen ceset üzerinde olay yeri ekipleri inceleme yaptı. Polis ceset üzerinde herhangi bir silah ve kesici alet izine rastlanmadı. olayın muhtemelen bire düşme vakası olma ihtimali üzerinde duruyor. olay yerine gelen nöbetçi savcının incelemelerinden sonra Ceset otopsi yapılamak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor

Kaynak: Urfahaber24.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.