banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Yetim Der Onur Bilgen Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası

Urfa'da Akiller CHP Tavrına Şaştılar

CHP Yönetimi, barış sürecine destek amaçlı bazı görüşlerinin bulunduğu ‘siyah dosya’ şeklinde akil insanlara sundu.
Özel bir otelde akil insanlar heyetinde “Yılmaz Ensaroğlu’nun başkanlık yaptığı heyette, ’ Yılmaz Erdoğan, Ömer Rulınduz, Ferhat Bilgin, Kezban Hatemi, M.Emin Ekmen, Murat Belge, Fazıl Hüsnü Erdem, Etyen Mahçupyan, Ebubekir Rençber, Ahmet Faruk Ünsal ve Murat Çiçek” yer alıyor.

Burada ilk olarak akil insanlar Şanlıurfa CHP İl Başkanlığını kabul etti. CHP heyetinden ise görüşmeye İl Başkanı Ferhat Karataş ve il yönetimi katıldı. Burada basın mensuplarına bir açıklama yapan akil insanlar heyeti Başkanı Yılmaz Enser oğlu şunları belirtti;  biz Güneydoğu gurubu olarak gezecek olan ilerimizin  sonuncusu olan Şanlıurfa dayız şu anda   bizim heyetle görüşmek ve çözüm sürecine katkı sağlamak isteyen  cumhuriyet halk partisi  de buna  katılmak  istedi  CHP  ve    Urfa’da  politika  yapan  partililerde  yapan arkadaşlarımızın da  bu  konuda  duyarlı olmaları  bizi  çok  sevindirdi. Biz  bu  konuda da   teşekkür  ederiz,  bizim görevimizde de  bu  konuda  halktan  toplamış olduğumuz  bilgileri  Ankara’ya  taşımaktır

CHP İl Başkanı Ferhat Karataş ise;   biz toplumsal uzlaşma  açısından gösterdiğiniz  çabaları  önemsiyoruz  bizler  aslında  sizleri  birer  barış elçisi  olarak   görüyoruz   bu  nedenle de  yapmış olduğun  çalışmalarda  sizleri takdir  ediyoruz herkesinde bildiği  gibi  30, 35   yıl  süren  bu   bir  çatışma  ortamı  içerisinde  gençliğimizi  geçiren  insanlarız  tabi ki  bizim bakış açımız  Türkiye den insanlara   ve  Türkiye den barış bakışımız  faklı olacak tır  biz  çok tranvalar  yaşadık  biz  bunların  bitmesi  için  uğraş  ve  çaba  gösteriyoruz  Diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından CHP Heyeti Akil insanlara siyah dosyayı sundu.

heyet daha sonra Şehir merkezinde esnaf ile görüşecek.

Kaynak: Urfastar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.