banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Urfa'da 9 Suriyeli Kadın Gözaltına Alındı

Kentteki huzur ve güven ortamının sağlanması amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde; Güven Timleri, Önleyici Hizmetler ve Narkotik Suçlarla Mücadele şube ekiplerinden oluşan 400 polis, akşam saatlerinde Emniyet Müdürlüğü bahçesinde toplanarak denetlenecek adresleri belirledi.

Ekipler, sirenler eşliğinde çıktıkları emniyetten zabıtalarla birlikte kent merkezindeki eğlence merkezlerini denetledi. Yaklaşık 3 saat süren ve 21 mekanın arandığı denetimde konsomatris olarak çalıştıkları iddia edilen Suriyeli 9 kadın gözaltına alındı, alkol satışı yapıldığı saptanan 1 iş yeri ise mühürlendi.

Gözaltına alınan Suriyeli kadınlar, Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sınır dışı edilmek üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Urfahaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.