banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Urfa'da 17 Bin Aileye Kömür Dağıtıldı


Mehmet Yüzer açıklamasında; bu yıl muhtaç ailelere dağıtılmak üzere 12 bin ton kömür talep ettiklerini,  talep edilen 12 bin ton kömürün 8 bin 500 ton’luk kısmının 09.01.2014 tarihi itibariyle yaklaşık 17 bin aileye dağıtıldığını belirtti. Yüzer ayrıca, kalan 3 bin 500 ton kömürden bin ton kömürün ise Akçakale Tren İstasyonuna gönderildiğini ifade etti.
Akçakale Tren İstasyonunun sınırın sıfır noktasında olması ve Suriye tarafında devam eden çalışmalardan dolayı vagonlardan kömür boşaltılması konusunda aksaklıklar yaşandığını sözlerine ekleyen Vali Yardımcısı Yüzer, kimsenin hayatını tehlikeye atmamak için geçici olarak istasyona gelen kömürlerin boşaltılmaması yönünde tedbir aldıklarını söyledi.
Yüzer son olarak şunları kaydetti: “Sorunun devam etmesi halinde kalan kömürün Suruç’ta bulunan Mürşitpınar İstasyonuna sevk edilmesi için Devlet Demir Yollarıyla gerekli görüşme ve yazışmaları yaptık. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hakları olan kömürün bir an evvel ulaşması için gerekli tüm iş ve işlemler özen ve ivedilikle yerine getirilmeye devam edilecektir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.