banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Urfa'da 1 araçta 32 kilo esrar ele geçirildi

Konu ile ilgili olarak Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'den yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

Emniyet Müdürlüğümüz, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü çalışma alanına giren faaliyetlerin deşifre edilmesi ve suçun ortaya çıkarılarak suça iştirak edenler ve suç delillerinin adli makamlara sevkinin sağlanabilmesi, suç meydana gelmeden önlenebilmesi amacıyla yapılan operasyonlarda;

01.04.2016 günü bir araçta yapılan aramada toplam 32 kilo ESRAR maddesi ele geçirilmiştir. Olayla ilgili K. A. İsimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Operasyon neticesi yakalanan şüpheli şahıs hakkında Uyuşturucu Madde Ticareti suçundan gerekli tahkikata başlanılmış olup, yasal işlemlerin ardından Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilecektir.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü olarak Uyuşturucu Madde Ticareti yapan suç örgütlerine karşı geçmiş dönemde yürütülen ve bir çok suç yapılanmasının çökertildiği başarılı operasyonlara, hassasiyetle ve titizlikle devam edilmektedir. Bu mücadelemizde vatandaşlarımızdan aldığımız büyük destek bizi son derece memnun etmekte ve motivasyon kaynağımız olmaktadır.

Kamuoyuna ve Basına duyurulur. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.