banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Lübnan

Urfa valiliğinden flaş açıklama: sokağa çıkana teşekkür ederiz

AÇIKLAMA Bu akşam yaşanan kalkışma girişimi Şanlıurfa’da değerli hemşerilerimizin dik duruşuyla karşılık bulamamış, milletimiz tüm yurtta olduğu gibi Şanlıurfa’da da iradesine sahip çıkmıştır. Bu kararlı duruşundan dolayı tüm Şanlıurfa halkına teşekkür ediyoruz.

Şanlıurfa Valiliği olarak yaşanan hadise karşısında, halkımızın can ve mal güvenliğiyle birlikte iradesinin güvenliğini korumaya yönelik olarak da her türlü tedbir alınmıştır. Sokaklara inerek iradesini yok saymaya kalkışanlara en güzel cevabı veren Şanlıurfa halkı bilmelidir ki; halkın iradesini yok saymaya kalkışanlar halkın gücü karşısında hiçbir gücün duramayacağını anlayacaklardır.

Güvenlik güçlerimiz tarafından bu girişimde bulunanlar tespit edilerek en ağır şekilde cezalandırılmaları sağlanacaktır. Bir kez daha iradesine sahip çıkmak adına sokaklara çıkan halkımıza teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.