banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Urfa Valiliği Akçakale için Harekete Geçti


İlçe ziyareti sırasında Vali Vekili Seçilmiş’e İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Jandarma Komutanı Selman Kömürcü ve İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mahmut Sönmez eşlik etti. İlçeye gelişinde ilk olarak kaymakamlığı ziyaret eden Vali Vekili Seçilmiş’e ilçe Kaymakamı Eyüp Fırat gelişmeler ve alınan güvenlik önlemleri hakkında bilgi verdi.
İlçeye ziyareti konusunda bir açıklama yapan Vali Vekili Seçilmiş, yapılabilecekler konusunda bir araya geldiklerini belirtti. Sınır kapısında oluşabilecek olası bir yoğunluk karşısında yapılması gerekenleri ve alınması gereken güvenlik tedbirlerini görüştüklerini ifade eden Vali Vekili Seçilmiş, çatışmalardan kaynaklanabilecek üzücü olayların Akçakale’de yaşanmaması temennisinde bulunarak Akçakale’de yaşayan vatandaşları sağduyulu olmaya çağırdı.
400 Yataklı Hastane İnşaatı Alanında İnceleme
Akçakale’deki görüşmelerinin ardından Şanlıurfa’ya dönen Vali Vekili Ramazan Seçilmiş, Eyyübiye bölgesinde yapılacak olan 400 yataklı hastane inşaatı alanında incelemelerde bulundu.
İnşaat alanında İl Sağlık Müdürü Erdoğan Duran’dan ve inşaat sorumlularından çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Vekili Seçilmiş, Cumartesi günü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in de katılımıyla hastanenin temelini atmayı planladıklarını belirtti.
Yapılacak olan 400 yataklı hastanenin 100 bin metrekarelik bir alan içerisinde 107 bin metrekare kapalı alana sahip olacak şekilde inşa edileceği belirtildi. 130 milyon 350 bin TL bütçe ile yapılacak olan hastanenin Eylül 2015’te hizmete açılması planlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.