banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Urfa STK’lar Platformundan Depremzedelere Yardıma Devam
 

Daha önce hayırsever vatandaşlarımızın büyük teveccühü ve yardım kuruluşlarımızın özverili çalışmaları sonucu toplanan yardımların, içerisinde bir prefabrik ev olmak üzere çeşitli ihtiyaç malzemelerinden oluşan dört tır dolusu yardımı Van’daki depremzadelere ulaştıran STK’lar, Van’daki yardım kuruluşları vasıtasıyla  ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtıldı.

 

Van’daki depremin artçılarının devam etmesi, yüzlerce aile diğer vilayetlerde olduğu gibi Urfa’ya gelip misafir oldular. Urfa STK’lar Platformu gelen 24 aileye şimdiye kadar yatak, yorgan, halı, kilim, battaniye, elektrikli ve katalitik soba, giyim, gıda ve değişik mutfak malzemelerinden oluşan yardımları kendilerine ulaştırdıkları, Ayrıca kış mevsimi olması münasebetiyle acil ihtiyaç olan soba ve odun gibi yakacak ihtiyaçlarını da elimizden geldiği kadar gidermeye çalıştıklarını söylediler.

STK’lar adına yapılan yazılı açıklamada; “Felaketin meydana getirmiş olduğu yıkım ve bu yıkıma bağlı olarak oluşan gıda, giyim ve barınma ihtiyacı devam ettiğinden bizim de yardım kampanyamız devam etmektedir.

Halkımızdan bu tür bir yardımda bulunmak isteyenlerin Platformumuz adına aşağıda isimleri ve telefonları yazılı olan dernek temsilcilerine ulaşmaları halinde, yardımlarını gerekli yerlere ulaştırma konusunda kendilerine yardımcı olacağımızı belirtmek isteriz. Ayrıca Van’dan Urfa’mıza gelmiş ve yardıma muhtaç ailelerin de aynı kişilere müracaat etmeleri durumunda elimizdeki imkânlar nispetinde bu misafirlerimize yardıma devam edeceğimiz. Halkımıza ve kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

 

Müracaat edilecek kişiler:

Osman Gerem       :05309250873

Abdullah Göçmez  :05063888663

Necmettin Safi       :05428189320

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.