banner2
Öne Çıkanlar Urfa haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği

Urfa SGK'da Elektronik İmza Dönemi



Gaziantep Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü tarafından Şanlıurfa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü personeline 07-08-09 Kasım tarihlerinde Doküman Yönetim Sistemi Eğitimi verildi.

SGK Gaziantep İl Müdürlüğünden görevlendirilen Şef Ahmet PAR, Memur Yusuf ÜNLÜ ve Fayat GÜNOĞLU tarafından uygulamalı olarak anlattığı eğitim ile ilgili konuşan Şanlıurfa SGK İl Müdürü Mehmet KARA, Doküman Yönetim Sisteminin işlemlerin daha hızlı sonuca bağlanmasını sağlayarak vatandaş mağduriyetini önleyecek bir uygulama olduğunu belirtti.  Uygulamanın bürokrasiyi önleyerek, kağıt israfını en aza indireceğini ve bu şekilde memurların da işlerinin kolaylaşacağını sözlerine ekleyen Müdür KARA sözlerine şöyle devam etti; Sosyal Güvenlik Kurumu, UYAP programının üzerine yeni yazılım geliştirerek tamamen Kendi dizaynı olan Doküman Yönetim sistemini geliştirdi. Kısaca DYS olarak adlandırılan sistemde Elektronik ortamda evrakların sisteme kaydedilmesi ve ıslak imzanın kaldırılması hedefleniyor.” Şeklinde konuştu.

Şanlıurfa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen DYS eğitimine İl Müdürlüğü personeli ve ilçelerden gelen personeller katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.