banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gabon Haliliye Belediye Başkan Adayı Mustafa Hekimoğlu Uğur Demirkol Şanlıurfa Balıklıgöl

Urfa PTT'de kuyruk çilesi

Şanlıurfalıların PTT başta olmak üzere birçok kamu kurumunda işlem sırası kuyruklarında bekledikleri için mağduriyet yaşıyor.

Ramazan ayında oruçlu oldukları halde Şanlıurfa sıcağında PTT gişelerinde kuyrukta bekleyen halk, yaşadıkları bu sıkıntı sebebiyle tepki gösteriyor.

Şanlıurfalılar emekli maaşlarını, öğrenci ödemelerini, çiftçi desteklemelerini almak için kuyrukta beklediklerini ve artık bunun sıradan bir hal aldığını dile getirdiler.

En çok da Sarayönü Caddesinde bulunan merkez PTT’nin önünde oluşan kuyruklar haberlere konu olmuşken yıllardır kurulu olan sıramatiklerin şimdiye kadar hiç çalıştırılmadığı iddia edildi. Merkez PTT’de sadece 3 memurun gişelerde çalışmasının ise bir yoğunluğa sebebiyet verdiği belirtiliyor.

Oruçlu olarak sıcak havada saatlerce sıra bekleyen Urfalılar, yetkililerden bu tür sorunlara çözüm bulmalarını istiyorlar. (Mehmet Demir-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.