banner2
Öne Çıkanlar TFF Orhan Saka Amatörler Evi İl Müftüsü İhsan Açık Y Çorba evi trafik sorunu

Urfa Kalesinde göçük VİDEO

Şanlıurfa merkezde bulunan tarihi kalede saat 13.20 sıralarında bilinmeyen bir nedenden dolayı çökme meydana geldi.
Şanlıurfa Kalesinde çökme meydana geldi. Kale 13.20 sıralarında henüz nedeni bilinmeyen bir nedenden dolayı çökme meydana geldi. kale duvarının 20 metre çapında çökme yaklaşık  110 metrelik yükseklikten kayalar aşağı düştü. Haftanın 7 günü insan seli olan dolu olan Balıklıgöl ve Kale Havanın yağmurlu olması ve Vatandaşların Cuma Namazında olmalarından dolayı Şans eseri ölü ve yaralanan olmadı.
Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri önlemleri artırdı. Balıklıgöl’de bulunan Urfa Kalesi ziyaretçilere kapatıldı..
Şanlıurfa Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kırıkçı ve İtfaiye Müdürü Abdurrahman Ayıldağ çökmenin olduğu alanda incelemelerde bulundular.
Urfahaber24.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.