banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR URFADA TRAFİK KAZALARI Aslanbaba mevkisi Şırnak Mahallesi Enver Aksak

Urfa Jandarma Komutanı Dursun'dan veda ziyareti



Tayini Konya İl Alay Komutanlığı’na çıkan Şanlıurfa İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun, kentte veda ziyaretlerine devam ediyor. Kamu kurum ve kuruluşları ziyaret ederek veda eden Albay Dursun, bu kapsamda Şanlıurfa İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz’u makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yavuz, “Peygamberler Şehrinden Mevlana şehrine tayin olan güzel insan Alay Komutanımız Sayın Albay Emin Dursun, Şanlıurfa ve Şanlıurfalılar için çok özel bir yer teşkil ediyor. Albayımız kısa süre içerisinde Şanlıurfa’nın, örf, gelenek ve göreneklerine uyum sağlayan, Şanlıurfa’ya çok önemli hizmetlerde bulunan ve Urfalılarda özel bir sevgi oluşturan birisidir. Şanlıurfa’da çok güzel hizmetlerde bulundu ve herkese eşit mesafede durmaya çalıştı. Yapmış olduğu bu hizmetlerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. Yeni görev yerinde üstün başarılar diliyorum. Allah yolunu açık etsin” dedi.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun ise, kendisinin Şanlıurfalıların yanında özel bir yeri olduğunu belirterek, “Buradan giderken belki makamımı bırakıyorum ama güzel dostluklarla ayrılıyorum. Şanlıurfa’yı hiçbir zaman unutmayacağım. Fırsat bulduğum zamanlarda da sık sık ziyaretlere gelip, dostlarımızla görüşme imkanı bulacağız” diye ifade etti.

Bu arada Albay Emin Dursun’un yerine, Edirne İl Jandarma Alay Komutanı Albay Selman Kömürcü atanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.