banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Urfa eski vekilinin evine maskeli baskın
Ankara’da dün benzerine filmlerde rastlanabilecek bir olay yaşandı. ANAP 21. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Güneş’in evine dün sabaha karşı giren kar maskeli dört saldırgan, Güneş’in oğlunun başına silah dayayıp soygun gerçekleştirmek istedi. Uyanıp saldırganlara müdahale etmek isteyen Güneş, bıçakla yaralandı. Polis evde yaptığı aramada mermi kovanları buldu.
Milliyet’in aldığı bilgiye göre, Güneş’in Oran’daki villasında sabaha karşı 04.00 sıralarında yaşanan olay şöyle gerçekleşti: Güneş’in villasına giren kar maskeli dört saldırgan, uykuda olan Güneş’in oğlunun başına silah dayayıp evdeki kasanın yerini göstermesini ve kasayı açmasını istedi. Bu sırada gürültüye uyanan Güneş, evde kar maskeli kişilerin olduğunu görünce müdahale etmeye çalıştı.

Kar maskeli saldırganlar, Güneş ve oğlunun tepkisi üzerine beraberinde getirdikleri silahları ev içinde kullanarak ateş açtı. Bir süre devam eden olay sırasında saldırganlardan birisi eski milletvekili Güneş’i bıçakla yaraladı. Olayın ardından hastaneye kaldırılan Güneş’in durumunun ağır olmadığı bildirildi. Baba-oğulun müdahalesi sonrasında saldırganlar yine kar maskesi takmış biçimde evi terk ederek kayıplara karıştı.

Soruşturma başlatıldı
Olayın ardından eve gelen polis ekipleri, ayrıntılı inceleme gerçekleştirdi. Ankara Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya olayla bizzat ilgilenirken, saldırganların evden hiçbir şey alamadan kaçtıkları anlaşıldı. Olay yeri ve parmak izi şubesi ekipleri, evde yaptıkları araştırmada, saldırgana ait ipucu ve delil bulmaya çalıştı. Mehmet Güneş ve oğlu olayın ardından ilk ifadelerinde, zanlıların yüz eşgalini veremedi. Ayrıca, evdeki güvenlik kameralarının sağlıklı çekim yapamadığı bu nedenle saldırganların net biçimde tespit edilemediği kaydedildi.(milliyet)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.