banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Urfa emniyeti 3 yıllık cinayeti çözdü

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü 3 yıl önce işlenen bir cinayeti amerikan filimlerindeki dedektifler gibi çalışarak üstün gayretleri neticesinde çözdü.

Emniyet Müdürü Sabri Durmuşların talimatı ile kurulan ekip çözülmez denilen cinayeti çözdü. Emniyetten  yapılan açıklamaya göre, 31.12.2007 günü Saat: 02.00 sıralarında ilimiz Eyyübiye Mahallesinde E.D. ve eşi  T.D. silahla  öldürülmüş olarak bulunmuş, ailenin çocukları olan İ.H.D. olaydan sağ olarak kurtulmuştu. Günümüze kadar faili meçhul olarak kalan cinayet olayı ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde;

 

Olay tarihinden bu güne kapalı tutulan olay yerinde tekrar iz ve delil araştırması yapılmış, elde edilen bulgular tekrar Kriminal Laboratuarına gönderilmiş, yapılan inceleme sonucunda maktüllerden hariç yabancı bir kişiye ait DNA profili daha tespit edilmiştir. Ekiplerce olay yerinde failsiz tatbikatlar yapılarak, muhtemel şüphelilerin fiziki profili de tespit edilmiştir. Tespit edilen profile uygun ve maktullerle irtibatlı 19 şüpheli üzerinde yoğunlaşılmış, tespit edilen kişiler DNA örneği alınacağından tespit amacı ile Asayiş Şube Müdürlüğüne davet edilmeye başlanmıştır. Bu sebeple bilgisine başvurulmak ve tespit yapılmak amacıyla Asayiş şube Müdürlüğüne getirilen A. G. isimli şahıs yapılan görüşmede cinayetleri işlediğini itiraf etmiştir. Konu ile ilgili olarak hazırladığımız evrak ile birlikte, olayın şüphelisi A.G. 02.11.2010 günü adli mercilere mevcutlu olarak sevk edilmiştir.

 

Vatandaşlarımızın can ve mal emniyeti için suç ve suçlularla mücadelemize aralıksız olarak devam edilecektir dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.