banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Urfa'da Gazeteciler 10 Ocak’ta halı saha da buluştu

– 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler günü vesilesiyle kentte görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları halısada buluştu.

Kentte görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları yılın yorgunluğunu halısada düzenlenen mini turnuva da attı. Şanlıurfa İnternet Habercileri ve Gazeteciler Derneği (ŞİHADER) Başkanı Ömer Dodanlı, 10 Ocak Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla kentte görev yapan ulusal ve yerel basına bir halısaha turnuvası düzenledi.

Özel bir halısadaha düzenlenen mini turnuvada gazeteciler yaklaşık 3 saat boyunca kıyasıya mücadele ederken, yılın yorgunluğunu da üzerlerinden atmış oldu. Birden çok takımın katıldığı mini turnuvada ise galip gelen takım Şanlıurfa Basınspor oldu.

DODANLI: BİLİYORUZ Kİ GAZETECİLER BU TOPLUMDA EN ÇOK YORULAN VE EMEK SARF EDEN KİŞİLERDİR

Şanlıurfa İnternet Habercileri ve Gazeteciler Derneği (ŞİHADER) Başkanı Ömer Dodanlı, düzenledikleri turnuvada amaçlarının gazetecilerin stres olduğunu ifade etti. Dodanlı, “Amacımız bütün yıl haber için koşan ve yorulan gazetecilerin stres atmasıydı. Biliyoruz ki gazeteciler bu toplumda en çok yorulan ve emek sarf eden kişilerdir. Biz de bu emeği karşılıksız bırakamazdık. Buraya kadar gelen ve katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz” dedi.
(Ruha Haber Ajansı)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.