banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Urfa'da Fetö'nün Mahrem İmamına hapis cezası


Şanlıurfa'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) sözde mahrem imamlarından olduğu iddiasıyla yargılanan sanığa, 13 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

 

Şanlıurfa 6. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen karar duruşmasında tutuklu sanık Selim Demirkutlu ile avukatı hazır bulundu.

Savunmasında, FETÖ'yle ilişkisi bulunmadığını ileri süren Demirkutlu, "İmam değilim. ByLock kullanmadım. Üzerime atılı suçların hiçbirini kabul etmiyorum." dedi.

Mahkeme Başkanı, ByLock kullanıcısı olduğu belirlenen sanığın, Bank Asya'da da hesap hareketliliğinin bulunduğunun tespit edildiğini bildirdi.

Sanığın örgütün kentte düzenlediği sohbet organizasyonlarına da defalarca katıldığının kayıt altına alındığını aktaran mahkeme başkanı, sanığın bir dönem de ABD'de bulunduğunun tespit edildiğini kaydetti.

Mahkeme heyeti, Demirkutlu'ya "FETÖ silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 13 yıl 6 ay hapis cezası vererek tutukluluk halinin devamına karar verdi.
(Haberler)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.