banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

URFA BÜYÜKŞEHİR YENİ OTOBÜS ALIYOR

Göreve Geldiği günden bu yana vatandaşlara daha konforlu ve rahat bir ulaşım imkanı sunmak için çalışan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in  girişimleri sonucunda toplu taşımada aldığı araçlarla %70'lik bir artırım sağlanacak.

79 araç olan Otobüs filosunu 15 ay gibi kısa bir sürede 131'e çıkaran Başkan Güvenç, 12 Metrelik 3 yeni otobüs'le 55 araç alarak toplamda 134 araç ile %70'lik bir artırım sağlayacak.

Eğitim ve Öğrenim döneminde günlük 200 Bine yakın yolcunun kullandığı teknolojik  toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlar Wifi, Lcd ekran televizyon ve klima gibi teknolojik şartlarda ulaşım sağlıyor.

Engelli vatandaşların kullanımına elverişli yeni araçlarda, iniş ve binişlerde rampa ve özel oturma bölümleri bulunuyor.

Yaz aylarında vatandaşların sıcaklardan etkilenmemeleri içinde duraklarda serinletme sistemi de getiren Büyükşehir Belediyesi, yapmış olduğu uygulamalarla vatandaşların taktirini topluyor.

Yenilikçi yaklaşımı ile toplu ulaşım kullanımını giderek yaygınlaştırılmasını hedefleyen Şanlıurfa Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, “Şanlıurfalı vatandaşlarımızın konforlu ve güvenilir bir şekilde seyahat etmeleri için ekip arkadaşlarımız ile birlikte yoğun bir şekilde çalışmaktayız. Büyükşehir Belediyemizin kendisine ait 79 aracı göreve başlamamızın aldığımız en son 3 araçla birlikte 134 adete çıkardık. Ayrıca 158 adet de kiralama yolu ile filomuza kazandırdığımız 292 araç ile Şanlıurfalı vatandaşlarımıza hizmet vermekteyiz filomuzu daha güçlendirip halkımıza daha rahat ve yeni otobüslerle hizmet vereceğiz inşallah" dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.