banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Urfa Belediyesi Hilvan'a Çıkarma Yaptı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu ve ŞUSKİ genel müdürü Hamdi Us, Hilvanlılarla birlikte iftar açtı.

Hilvan Belediyesi tarafından organize edilen iftar yemeğine katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu ve ŞUSKİ Genel Müdürü Hamsi Us’un yanı sıra, genel sekreter yardımcısı M.Emin Özçınar ve Mahmut Kırıkçı ile Belediye İş Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Adem Şiltak katıldı.

Belediyenin iftar çadırında vatandaşlarla bir araya gelen heyet, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve belediye meclis üyeleriyle birlikte iftar etmeye gelenlere yemek dağıttı.

Yaklaşık 400 kişinin katıldığı yemekte, iftar etmenin dışında vatandaşların sorunlarıyla da yakından ilgilendiler.

Hilvan’da bulundukları için ve Hilvan’a her zaman büyük destek sağladıkları için kısa bir konuşma yapan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Şanlıurfa büyükşehir belediyesine teşekkür etti.


Verilen yemeğin ardından Hilvan Belediyesine geçerek burada acili yet arz eden sorunların çözümü konusunda toplantı yaptı. Toplantıda Hilvan’da yapılması ön görülen projelerin hayata geçmesi hususunda bilgi alış verişinde bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.