banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Urfa Belediye Cilalıyor!

Şanlıurfa’nın en önemli caddelerinden biri olan ve Eyüp Peygambere giden yol olarak da bilinen Eyüp Peygamber Caddesinde büyük bir hızla cephe sağlıklaştırması yapan belediye, buradaki çalışmalarını 180 gün içinde tamamlamayı hedefliyor
Şanlıurfa Belediyesi Koruma Amaçlı İmar Müdürlüğü olarak bütün şehirde olduğu gibi Eyüp Peygamber Caddesinde de cephe sağlıklaştırmasını yapmaya başladığını söyleyen Koruma Amaçlı İmar Müdürü Musa Demirkol şunları belirtti;” Bu cadde Urfa’nın en önemli caddelilerinden birisi Çünkü Eyüp Peygamberin makamına açılan bir cadde. Bu bölgede caddenin sağlındaki ve solundaki cephelerde sağlıklaştırma yapıyoruz. Gerek sundurma gerek yapılardaki cephelerde sıva boya, badana ve tabelalar düzenleniyor.
Yine koruma Amaçlı İmar Müdürlüğü olarak Eski Urfa olarak tabir edilen sınırlar içerisinde gerek belediyenin karşısındaki yapı gerek belediyenin arkasındaki topçu meydanı, dispanser caddesi ve Vatan Caddesinde gibi her tarafta caddelerde cephe sağlıklaştırması yapıyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.