banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Urfa Adli Tıptaki cenazeler ailelerine teslim edildi

Şanlıurfa'da, merkez Eyyübiye İlçesi'ne bağlı Uğurlu Mahallesi'ndeki 38'inci kilometrede gece geç saatte meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 4 kişinin cenazeleri yakınlarına teslim edildi.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

Önceki Akşam Şanlıurfa'daki hastanede yatan bir akrabalarını ziyarete giden Yılmaz ailesi, Selman Mahallesi'ndeki evlerine dönmek için Salih Yılmaz yönetimindeki 63 M 0378 plakalı hafif ticari araçla yola çıktı. Bu sırada Akçakale yönünde gelen Salih Toprak yönetimindeki ayakkabı yüklü 63 K 2494 plakalı minibüsle kafa kafaya çarpışmış çarpışma sınrasında Mustafa Yılmaz, Fahriye Yıldır, Huriye Yılmaz ve Hatice Yıldır yaşamını yetirmişti.

Kazada ölen 4 kişinin cenazeleri, otopsi ardından ailelerine teslim edildi. Kazada ölen ve Adli Tıp Kurumu'nda otopsileri yapılan Mustafa Yılmaz, Fahriye Yıldır, Huriye Yılmaz ve Hatice Yıldır'ın cenazeleri, teslim alan yakınları tarafından Selman Mahallesi'nde toprağa verileceği öğrenildi. Bu arada kazada ağır yaralanan Salih Toprak ile Salih Yılmaz'ın tedavilerinin ise sürdüğü bildirildi.

Haber Mehmet Guli Aslan / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.