banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Kesmetaş köyleri Taşlıdere

Urda'da büyük değişim yaşanıyor!..

Köprülü kavşaklar, üst geçitler, sosyal konutlar v.b en azından belediyenin bu yıl hazırladığı 50 proje var. Vatandaşlarımız şahit olacaktır ki bu projelerimiz yavaş yavaş hayata geçecektir” dedi.

Önce Allah’ın izniyle sonra da belediye çalışanları ve Urfalılar hep birlikte bu işi başaracaklarını aktaran Fakıbaba, Urfa’yı çağdaş bir kent konumuna getirmeye çalıştıklarının altını çizdi. Sabahın 5’in de kalkıp gecenin geç saatlerine kadar ekip olarak mesai harcadıklarını hatırlatan Fakıbaba, “İnşallah bu senenin sonunda tüm bu projelerin karşılığını almış olacağız” dedi.

Cumhuriyet caddesinde bulunan mazgaldan yayılan kokuya çevre esnafı ve vatandaşların tepkili.
Çevrede bulunan esnaflardan bazıları "Yaklaşık 1 haftadır bu pis kokuya katlanıyoruz. Pis kokulardan iş yerlerimizde duramaz olduk. Bulaşıcı hastalık kapmaktan korkuyoruz. Belediyenin bu soruna biran önce çözüm bulmasını istiyoruz" dediler.


"Bağlarbaşı mahallesinde ise sular kesiliyor"
Bağlarbaşı Mahallesindeki esnaflar yaklaşık bir haftadır gün içerisinde sürekli sularının kesilmelerinden şikâyetçiler. Bağlarbaşı mahallesinde esnaflardan Faruk Kaya; “Yaklaşık bir haftadır sularımız gün içerisinde sürekli kesiliyor. Bu durum işlerimizi aksatıyor. Fırıncılık mesleğiyle uğraşıyoruz ekmek yapmak için suya ihtiyacımız oluyor. Sular ise gün içerisinde kesiliyor, bu durum karşısında hazır su almak zorunda kalıyoruz. Suların kesik olması satışlarımızı da etkiliyor. Belediye’nin bu sorunumuza çözüm üretmesini istiyoruz” dedi.


Murat Çiftçi / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.