banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Ünlüler Şanlıurfa'ya hayran kaldılar

Şanlıurfa’da gezi ve incelemelerde bulunan AK Parti İstanbul Milletvekilleri Enver Yılmaz ve AK Parti İstanbul Milletvekili eski Milli Eğitim Bakanı Nimet Baş ile medyanın sevilen ünlü isimleri  Prof.Dr.Deniz Ülke Arıboğan, Vivet Kanetti, Ayşe Böhürler, Melike Beykoz, Elif Demirkoz, Vildan Özcan Peygamberler şehrinin mukaddes ve tarihi makamlarına, doğa cenneti Halfeti ilçesine hayran kaldılar.

Halil ür-Rahman Gölü (Balıklıgöl), Halil ür-Rahman Camii, Rızvaniye Camii, Aynzeliha Gölü, Urfa Kalesi, Mevlid-i Halil Camii ve Mağarası, tarihi Gümrük Hanını gezen heyet, daha sonra Göbeklitepe’ye geçerek gezi ve incelemelerde bulundular.

Öğleden sonra da Şanlıurfa’nın doğa harikası, saklı cennet olarak bilinen Halfeti ilçesine gidilerek Fırat nehrinde tekne gezisi yapıldı.

Gezi boyunca AK PArti Şanlıurfa Milletvekilleri Emin Önen ve M. Kasım Gülpınar eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.