banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

ÜNİVERSİTEYE 13 MİLYONLUK KATKI SAĞLADILAR

2015-2016 bütçe yılları içerisinde gerçekleştirilecek olan Cihaz ve Demirbaş malzemelerinin alımı için 84 milyon TL para harcanması öngörülüyordu. Harran Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü, Ekonomi Bakanlığından Üniversite adına Yatırım Teşvik Belgesi alarak bu paranın KDV’si olan 13 milyon TL’yi ödemeden muaf oldu.

Yatırım Teşvik Belgesinin alınmasına katkı sağlayan emek ve zaman veren Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü başkanı ve personeline katkılarından dolayı teşekkür eden Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın; “Ekonomi Bakanlığından alınan Yatırım Teşvik Belgesi ile üniversitemize 13 milyon destek sağladık. Rektör Yardımcımız Ercan Yeni Hocamızın Komisyon başkanlığında, personellerimiz Ahmet Yüzübeyaz, Serkan Arslan, Cenap Alaybeyi, Ahmet Aktimur’un çalışmalarıyla daha önce 33 üniversitenin faydalandığı yatırım teşvik belgesini bizim üniversite adına alarak Üniversitemize 13 milyonluk katkı sağladılar. Ercan hocamızı ve ekip arkadaşlarımızı göstermiş oldukları bu özverili çalışmalardan dolayı kutluyorum” dedi.
Yatırım Teşvik Belgesi alımında emeği geçen HÜBAK çalışanları Ahmet Yüzübeyaz, Serkan Arslan, Cenap Alaybeyi ve Ahmet Aktimur, Senato toplantısında Rektör Taşaltın tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.