banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Üniversitenin ulaşım sorununa Belediye çözüm arayışında

Sivas Cumhuriyet Üniversitesine ulaşımı tek elden yürüten Sivas Belediyesi’nin ulaşım sorununa şuana dek kapsamlı bir çözüm getirememesi öğrencileri bıktırdı. Bu kapsamda yeni projeler üretme arayışına giren Sivas Belediyesi yetkilileri,  öğrencilerin önerilerini dinledi.

 

Üniversitede halk otobüslerinin toplanma alanında öğrencilerle bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, her mahalleden direkt üniversiteye otobüs seferlerinin düzenleneceği sözünü verdi.

Öğrencilerin artık iki vasıta değiştirmek zorunda kalmayacağını belirten Özaydın “Halk otobüslerinin işleyiş tarzını yakından izlemek ve özellikle öğrencilerimizin bu alanda rahat bir şekilde şehre gidebilmelerini sağlamak üzere buradayız. Öğrencilerimiz bu dönem ulaşım anlamında daha iyi bir eğitim-öğretim dönemi yaşayacaklar.”diye konuştu.

Öte yandan Üniversiteye ulaşımı rahatlatması hedeflenen yeni Fadlum Köprüsünün faaliyete geçmesiyle birlikte, halk otobüslerinin toplanma merkezi de artık üniversite olacağı bildirildi. (Veysi Siyah - İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.